ltVilniaus r. Avižienių gimnazijaGimnazjum w Awiżeniach w rejonie wileńskim
Telefonas: +370 5 240 3344gimnazijaavizieniu@gmail.com

ABB Lietuva

Nuo tada, kai 2015 metais persikėlėme į naują biurą Avižieniuose, prasidėjo draugystė su Avižienių gimnazija, kurioje daugiau nei 30 metų aktyviai gyvuoja tinklinis, o moksleiviai ne vieną kartą yra tapę Lietuvos čempionais. Skatindami jaunųjų sportininkų entuziazmą kasmet skiriame prizus gimnazijoje vykstantiems tinklinio turnyrams.
Ne išimtis ir šie metai – geriausi jaunieji sportininkai ir tinklinio varžybų nugalėtojai bus apdovanoti ABB suvenyrais, kuriuos Avižienių gimnazijos atstovams įteikė ABB UAB el. pavarų verslo vadovas Justinas Pesliakas.
„Mes, mokytojai, ir patys jaunieji tinklininkai esame labai dėkingi, kad turime tokį gerą partnerį, kuris iš karto maloniai sutiko prisidėti prie mūsų tinklinio varžybų ir paremti puikiais prizais. Mūsų sporto šventė ABB dosnumo dėka įgavo ypatingos svarbos ir jau ne vienerius metus yra labai laukiamas įvykis mokyklos gyvenime. Tikimės, kad mūsų draugystė truks ilgus metus, o ateityje plėsis naujomis bendradarbiavo formomis”, – apie partnerystę kalba fizinio ugdymo mokytojai Valdemaras Šumskas ir Viačeslav Verbovik.

Accessibility