ltVilniaus r. Avižienių gimnazijaGimnazjum w Awiżeniach w rejonie wileńskim
Telefonas: +370 5 240 3344gimnazijaavizieniu@gmail.com

TARPTAUTINIS TINKLINIO TURNYRAS

Lapkričio 4-5 d. Avižienių gimnazijos bei Sudervės M. Zdziechovskio mokyklos sporto salėse buvo karšta. Vyko tarptautinis tinklinio turnyras, kuriame dalyvavo 8 komandos, 4 berniukų ir 4 mergaičių.

Komandos atvyko iš Vilniaus, Vilniaus rajono bei Lenkijos.

Po dviejų dienų varžybų paaiškėjo, kad ir tarp berniukų ir tarp mergaičių komandų nugalėtojais tapo mūsų gimnazijos tinklininkai. Prizų gausa, taip galima būtų pasakyti apie apdovanojimo ceremoniją, kadangi apdovanoti buvo ne tik prizininkai, kurie gavo medalius bei taures, kuriuos įsteigė LR seimo narė Rita Tamašiunienė, bet kiekvienas turnyro dalyvis.

Taip pat kiekvienas gavo naudingų dovanų, kuprinių, gertuvių, sportinių marškinėlių, kuriuos jau ne pirmą kartą mums padovanojo UAB ABB Lietuva įmonė.

Kiekviena komanda gavo iš Avižienių seniūnijos seniūnės Reginos Pečiulienės el. virdulį, arbatos rinkinį bei šakotį. Tokį pat rinkinį gavo ir turnyro MVP Kamil Kozlovski ir Deina Šalomskaite.

Geriausi kiekvienos komandos žaidėjai apdovanoti statulėlėmis.

Didelis ačiū mūsų turnyro rėmėjams.

Kadangi turnyras vyko kaip projektas, buvo gauta parama iš Lenkijos Senato. Svečiai iš Lenkijos buvo sužavėti Vilniaus naktiniu senamiesčiu. Kartu su mūsų gimnazijos mokiniais smagiai praleido laiką Vilniaus Akropolio ledo Arenoje, Vichy vandens parke.

Accessibility