ltplVilniaus r. Avižienių gimnazijaGimnazjum w Awiżeniach w rejonie wileńskim
Telefonas: +370 5 240 3344gimnazijaavizieniu@gmail.com

Sąmoningumo didinimo mėnuo „BE PATYČIŲ 2023“ Avižienių gimnazijoje

Kovo 6-31 dienomis Avižienių gimnazijoje vyko renginiai ir edukaciniai užsiėmimai, skirti didinti gimnazijos bendruomenės sąmoningumą patyčių tema.

Gimnazijoje lankėsi lektoriai iš Lietuvos kurčiųjų draugijos ir iš projekto „Mind the mind“. Visa gimnazijos bendruomenė dalyvavo akcijoje „Spalvinga jausmų savaitė“ ir „Spalvotos kojinės“. Vyresnieji mokiniai vedė edukacines, kūrybinių dirbtuvių pamokas pradinių klasių mokiniams. Taip pat vyko draugiška sporto akcija „Sportuokime kartu“. 5ac-7ac klasių mokiniai sprendė „Įveik patyčias“ testus. 0ac-4ac vaikai su tėvais kūrė darbelius tema „Stebuklingų žodžių šalyje“, o 5ac-IIgac klasių mokiniai plakatus tema „Mokykla be patyčių“.

Avižienių gimnazijos Dūkštų pagrindinio ugdymo skyriuje VPK Vilniaus r. bendruomenės pareigūnės vedė užsiėmimus mokiniams „Tarpusavio bendravimas ir patyčių sprendimo būdai“. Priešmokyklinio ir ikimokyklinio ugdymo grupės „Drugeliai“ ir „Bitutės“ kūrė draugystės plakatus, gamino apyrankes ir atvirukus, kuriuos padovanojo kitos grupės draugams.

Renginių tikslas buvo skatinti pagarbius ir draugiškus gimnazijos bendruomenės tarpusavio santykius. Širdingai dėkojame visiems, prisidėjusiems prie Sąmoningumo didinimo mėnesio „BE PATYČIŲ 2023“ Avižienių gimnazijoje ir Dūkštų pagrindinio ugdymo skyriuje.

Accessibility